Mangochutney klar til å spises
indisk,  kylling,  Tilbehør til middagsmat

Mangochutney- perfekt til indisk mat.

Mangochutney  er  nydelig tilbehør til blant annet indisk mat.

Det passer også fint til både spekemat, kylling og svin. Dette lager du kjempe enkelt selv,

og som det meste annet…det smaker så mye bedre.

Både tanken på at du har gjort det selv,

og at du selv kan smake til det du lager gjør at ting stort sett smaker bedre.

Her skal du få oppskriften og fremgangsmåten på en veldig enkel type.

 

ingredienser:

1 grønn mango

1 dl vann

2 ss olje

1 ts sennepsfrø

(1/2 ts chilipulver)

2 ss sukker

1 ts salt

2 ss sitronsaft

Fremgangsmåte:

Start med å rense en grønn mango. Kutt den i små terninger.

Mango kuttet i biter klar til å brukes i mangochutney

Nå skal mangoen forkoke i vannet i ca 10 minutter. I mellomtiden,

varm olje ha i sennespsfrø og krydder. Dette er en mild vriant av mangochutney.

Om du ønsker litt mer sting i den, kan du tilsette 1/2 finhakket fersk chili.

Surr dette litt rund i kjelen noen sekunder før du tilsetter biter av mango.

krydder i kjelen til å lage mangochutney

Kok videre i 5 minutter og tilsett sitronsaft

mangochutney står å koker i en kjele

Avkjøles og oppbevares i rent glass.

Nydelig sammen med for eksempel indisk mat <3

Vil du prøve deg på chicken tikka masala, finner du oppskrift her.

Vel bekomme <3

Hei, jeg heter Linda Isabelle og bor i Oslo sammen med min samboer. Jeg må vel innrømme at jeg er over middels interessert i mat og matlaging, og synes det er kjempespennende å prøve ut nye oppskrifter og kreasjoner. I tillegg elsker jeg og min samboer å reise, hvor vi opplever andre kulturer, smaker på lokal mat og drikke. Det er nettopp det denne bloggen handler om, mat og opplevelser. Håper du finner noen spennende oppskrifter du har lyst å prøve. Del dem gjerne med dine venner. Ha en super dag!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler.