Surret sopp, løk og spinat til 6 pers:
Surret sopp er en klassiker til viltretter. Denne oppskriften tar deg ett hakk videre.
Dette er en nydelig variant med løk og spinat. Den er enke å lage og gir deg gode husmorpoeng;)
Server den sammen med annet godt tilbehør, samt et godt viltkjøtt.
Du trenger:
150 g frisk spinat
150 g sopp
300 g sjalottløk
3/4 ts salt
1/2 ts pepper
1,5 ss smør
Fremgangsmåte:
Det er ikke vanskelig å lage et tilbehør som er veldig godt, se her:
Skrell sjalottløken og del dem i fire på langs.
Riv av stilkene på spinaten, skylles godt i kaldt vann.
Rens og vask soppen godt og skjær den i biter.
Varm stekepannen godt, ha på smør. Fres soppen i noen sekunder før du har på løken.
Løken skal bli blank å fin.
Skru ned varmen litt før du vender spinaten inn de to siste minuttene av stekingen.
Så enkelt kan det gjøres. Nå er din surret sopp med løk og spina klar til servering.
Dander den gjerne på en tallerken sammen med et godt kjøttstykke og annet godt tilbehør.
Ellers kan den serveres i en skål ved siden av.
Som ekstra tilbehør kan man for eksempel lage pærepoteter som du finner oppskrift på HER.
blogg@lindaisabelle.no
Hei, jeg heter Linda Isabelle og bor i Oslo sammen med min samboer. Jeg må vel innrømme at jeg er over middels interessert i mat og matlaging, og synes det er kjempespennende å prøve ut nye oppskrifter og kreasjoner. I tillegg elsker jeg og min samboer å reise, hvor vi opplever andre kulturer, smaker på lokal mat og drikke. Det er nettopp det denne bloggen handler om, mat og opplevelser. Håper du finner noen spennende oppskrifter du har lyst å prøve. Del dem gjerne med dine venner. Ha en super dag!