Eggeomelett muffins – lavkarbo ( og vanlig) frokost og lunsj!
Eggeomelett muffins – en deilig frokost og lunsj. Flott også for lavkarbo.
Egg er noe de som spiser lavkarbomat kan spise så mye de vil av. Egg har lite karbohydrater og mye protein.
Her er en variant av omelett. Den har masse godt i seg og serveres i muffinsformer.
Selvsagt kan også de som ikke spiser lavkarbo meske seg med denne.
Bland masse gode ting inni her og du får en nydelig lunsj. Lag gjerne en form tidlig i uka, så har du til flere måltider.
Eggeomelett muffinsene holder seg fint 3 dager i kjøleskap.
Du kan også fryse disse. Varmes 1 minutt i micro når de taes opp.
Du trenger:
tomat
løk
spinat
kalkunpålegg
ost
paprika
salt
pepper
egg ( ettersom hvor mange du ønsker å lage)
Jeg brukte 6 egg og fikk 10 muffins.
Nonstick muffins form.
Her kan du også bruke bacon, kjøttdeig og ellers det du måtte ha i kjøleskapet.
Fremgangsmåte:
Visp eggene sammen med salt og pepper. Tilsett finhakkede grønnsaker/kjøtt. Rør rundt.
Topp med raspet ost. Gjerne cheddar ost. Hell i muffinsformer eller nonstick muffins pan.
Sett ovnern på 175 grader.
Sett inn i ovnen og la steke i 20-25 minutter til eggene har festet seg.
Når dine eggeomelett muffins er klare er det bare å servere med cloud bread eller annet godt,
litt spinatblader og tomat. Velbekomme!
( ps. for de som spiser vanlig mat, server med en brødskive )
blogg@lindaisabelle.no
Hei, jeg heter Linda Isabelle og bor i Oslo sammen med min samboer. Jeg må vel innrømme at jeg er over middels interessert i mat og matlaging, og synes det er kjempespennende å prøve ut nye oppskrifter og kreasjoner. I tillegg elsker jeg og min samboer å reise, hvor vi opplever andre kulturer, smaker på lokal mat og drikke. Det er nettopp det denne bloggen handler om, mat og opplevelser. Håper du finner noen spennende oppskrifter du har lyst å prøve. Del dem gjerne med dine venner. Ha en super dag!