Kaker

En flott dag :D Hummer og blåbær cupcakes, nam…. barn og kjæreste! <3

Valentinsdag  og #morsdag 🙂 

Jeg må si at jeg ble overrasket over dagen i dag.

I går dro vi på besøk til vår gode venninne i Lier. Vi koste oss masse og overnattet der til i dag. Jeg tenkte selvfølgelig på at det var morsdag og valentinsdag i dag. Men nå er det slik at samboeren til min venninne er på en lang «ferie» til USA for tiden ( 9 uker ) og hun er er da alene om dagen. Fint å kunne tilbringe litt tid med henne da, så hun «glemmer» at han er bore ( ….not..) I tillegg har hun da lært sine barn at man ikke feirer morsdag fordi det er hun vokst opp med. Dette er en dag for handelsstanden..for at de skal tjene ekstra mye penger akkurat denne dagen.

Men, da vi var sammen denne morgenen startet vi med en super god frokost:) Vi hadde det veldig hyggelig sammen. Min venninne fikk melding fra barna om en super morsdag, og hun fikk flotte #roser fra sin kjære i USA   pga valentinsdagen. Meget oppløftende 🙂

Da vi kom hjem hadde  MIN kjære  hentet roser fra mine barn som jeg ble overlevert. De var bare helt fantastiske 🙂 18 langstilkede roser. Så store roser har jeg aldri før fått, noen gang! Men du verden så flotte 😀

 

 


 


 

 

Min kjære laget så middag til meg. #Gratinert hummer! – Jeg må være ærlig å si at jeg er ikke vel bevandret i skalldyrenes verden. Det er svært begrenset hva jeg har smakt der… min samboer har da funnet ut at hummer er erotisk og godt og ville servere dette til meg, med musserende på denne dagen. 🙂

 

 


 

 

Selv om jeg var veldig skeptisk, så var det faktisk ganske godt:)

 

 


 

 

Flink er han ser du 🙂 

 

 


 

 

Hummer thermidor 😀 Noen som ønsker oppskrift?? skriv en liten komentar:D

Plutselig kom min kjære med en gave til meg… hyggelig at han hadde ordna en liten ting, selv om vi ikke i utgangspunktet feirer  #valentinsdag.:) ( vel, han sa så….;) Jeg hadde ordna noe i stillhet også , he he…  – Jeg hadde lagt den på senga så han skulle finne den da han var innom soverommet 😉

Utpå ettermiddagen kom søtsuget snikende….det er  lov å kose seg litt ekstra når det er to ting å feire samtidig  på¨en og samme dag:D

Morsdag/ Valentins Cupcakes ble da laget. Med pynt av hjerte marsmallows som var en del av gaven jeg fikk fra min kjære i dag:)

Jeg hentet oppskrften fra ei jeg følger på blogg.no…Anne Brith:D

 

 


 

 

Vaniljecupcakes med bringebær og toppet med en

vaniljefrosting. Jeg har da brukt blåbær istedenfor bringebær:=)

Hemmeligheten bak fargen er at man farger, eller pensler farge inni sprøyteposen og spissen før man har i kremen. 

 

 

RED ROSES CUPCAKES

125 g smør

2 dl sukker

3 egg

4 dl hvetemel

2 ts bakepulver

1 ts vaniljesukker

1,5 dl matfløte200 g frosne bringebær

Pisk smør og sukker hvitt.

Ha i ett og ett egg og sikt inn det tørre.

 


Rør fløten inn på slutten. Ha røren i former og ha i to eller tre bær i hver form.

 

 

Stekes i 15-20 minutter midt i ovnen på 170 grader.

Dette blir ca 20 stykker

KREM

3 ss mel

3 dl melk

500 g melis

500 g smør

Farge etter ønske


Kok opp melk og mel til en tykk hvitsaus. Sett kjølig natten over.  Eller i noen timer. Den må være kald.

 

 

 

 

Pisk smør, melis og melkepuddingen  i minst 15 minutter med piskeris.

Ha kremen i en sprøytepose som er farget på forhånd og sprøyt ut rosetter 🙂
 

 


 


 


 

 

Her er det bare å hive seg i bakinga, for disse er kjempegode:)

nam, nam 😀

 

 

 

 

Hei, jeg heter Linda Isabelle og bor i Oslo sammen med min samboer. Jeg må vel innrømme at jeg er over middels interessert i mat og matlaging, og synes det er kjempespennende å prøve ut nye oppskrifter og kreasjoner. I tillegg elsker jeg og min samboer å reise, hvor vi opplever andre kulturer, smaker på lokal mat og drikke. Det er nettopp det denne bloggen handler om, mat og opplevelser. Håper du finner noen spennende oppskrifter du har lyst å prøve. Del dem gjerne med dine venner. Ha en super dag!

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Denne nettsiden bruker informasjonskapsler. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet godtar du vår bruk av informasjonskapsler.